24. kesäkuuta 2015

Kesäkuulumisia Murajan tilalta


Kesäpäivänseisaus on jo takanapäin, mutta kesähelteet vielä edessäpäin - ehkä.
Poikkeuksellisen viileä alkukesä ja nyt paikalleen jääneet matalapaineet ovat haitanneet puutarhaihmisten toimia. Kasvien kehitys on jäljessä ja mm. avomaan mansikan sato lykkääntyy pitkälle heinäkuuhun.

Puutarhuria on vähän huolestuttanut, miten kaikki ovat pärjänneet kasviensa kanssa näin koleassa säässä. Ainahan sitä toivoo, että kukat ja muut istutukset ilahduttaisivat pitkään. Vieläkään ei ole liian myöhäistä kesäkukkahankinnoille, jos on uusia ideoita ja tarpeita. Kiinteästä aukioloajasta olemme loppukesän osalta luopuneet, ja toivomme, että soittelet tai viestittelet ennen puutarhalle lähtöä. Yleensä olemme kyllä paikalla, mutta kannattaa varmistaa, ettei tule turha reissu.

Tomaattia kypsyy nyt tasaisesti, ja sitä myydään suoraan tilalta sekä Kiikoisten torilla perjantaisin.
Muillakin toreilla vierailemme mahdollisuuksien mukaan, näistä myyntipaikoista tarkempaa tietoa saa tilan Facebook-sivuilta. Siellä kannattaa käydä tykkäämässä, niin saa ajantasaisimmat tiedot tilan toiminnasta. Jos et käytä facebookia, voit pyytää uutiskirjettä sähköpostiisi. Lähetä vain sähköpostia tilan osoitteeseen murajantila(at)gmail.com ja kirjoita aiheeksi uutiskirje.

Murajan mökeille on löytynyt mukavasti käyttäjiä. Viikolla 27 sekä viikosta 32 lähtien olisi tilaa uusille lomalaisille.

Parempien kesäkelien toivossa tässä siis elellään ja toivotellaan kaikki asiakkaat tervetulleiksi tekemään vielä löytöjä kukkahuoneilta ja hakemaan maukkaita tomaatteja kesäpöytään.

Ei kommentteja: